FORSKNINGSKOMMUNIKATION

 

Få succes med din forskningskommunikation

 

En praktisk håndbog

Forskningskommunikation er en praktisk håndbog, som er relevant for enhver ekspert og forsker, der gerne vil kommunikere med offentligheden om sin viden – uanset emne og faglighed.

Bogen indeholder konkrete anbefalinger og praktiske værktøjer, som kan hjælpe dig i dine bestræbelser på at kommunikere effektivt om din viden til den brede offentlighed og mere afgrænsede målgrupper – fx via dit samarbejde med journalister og din brug af sociale medier.

I en kompleks verden, hvor forskningsbaseret viden bliver vigtigere og vigtigere, samtidig med at mange taler om et postfaktuelt samfund, må du som ekspert og forsker stå fast på, at du har en solid og kvalitetssikret viden – og at den viden er vigtig for det omkringliggende samfund og for kvalificeringen af den offentlige debat.

Forfattersamarbejdet mellem den erfarne kommunikationsforsker og den erfarne kommunikationsdirektør betyder, at bogens teoretiske udgangspunkt er solidt, at de kommunikationsmæssige anbefalinger er substantielle og velafprøvede, og at bogens indhold er nøje afpasset til den specielle rolle, du befinder dig i som forsker og som fagperson.