Forfatterteamet

Kommunikationsforskeren og kommunikationspraktikeren

Kontakt forfatterteamet

Anders Monrad Rendtorff
E: anders@relationspeople.dk
M: 2940 7016
W: linkedin.com/in/andersrendtorff/

Forskeren og rådgiveren

Gitte Gravengaard er kommunikationsforskeren.
Hun er lektor og ph.d. i Kommunikation ved Institut for Nordiske Studier og Sprogvidenskab, Københavns Universitet.

Gitte forsker og underviser i strategisk kommunikation, forskningskommunikation, kommunikationsrådgivning og journalistisk praksis på Københavns Universitet. Hun er samtidig forskningsleder på et større forskningsprojekt om kommunikationsrådgivning: Fremtidens Rådgiver.

Gitte har arbejdet med forskningskommunikation i både teori og praksis siden 2003 og har i mange år afholdt kurser i forskningskommunikation for forskere på danske universiteter. Tidligere har hun i en række forskningsprojekter analyseret journalistisk praksis baseret på observationer af og interviews med journalister på de danske medieredaktioner.

Anders Monrad Rendtorff er kommunikationspraktikeren.
Han er cand.scient.soc fra Roskilde Universitet og executive MBA fra CBS.

Anders er i dag kommunikationsrådgiver og Associeret Partner i RelationsPeople, netværksdirektør i EGN Netværk Danmark og kommunikationschef for VL – Dansk Selskab for Virksomhedsledelse. Derudover er Anders bestyrelsesmedlem i K1 (Kommunikationsbranchens community for professionelle) og den danske repræsentant for EACD (European Association for Communication Directors).

Anders har forestået medie- og budskabstræning af ledere, specialister og forskere i en årrække, og tidligere har han været kommunikationsdirektør i store danske virksomheder som BG Bank, Ericsson, Telia, Coloplast og Vestas.